Hakan Balta ile de ipler kopuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Hakan Balta ile de ipler kopuyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Ukrayna maçının devre arasında Galatasaraylı oyuncu ile Fatih Terim’in tartıştığı iddia edildi. Hakan Balta bir gün sonra sakat olduğu için kamptan gönderilmişti

A Milli Takım'da Fatih Terim ile başta Arda olmak üzere bazı futbolcular arasında yaşanan kriz halkası için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçın devre arasında Hakan Balta ile Terim'in tartışma yaşadığı ileri sürüldü. İlk yarıda kötü bir performans ortaya koyan sarıkırmızılı futbolcuya, Terim'in uyarılarda bulunduğu Hakan'ın da kendisine yanıt vermesi nedeniyle ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği kaydedildi. Devre arasında oyundan alınan Balta, maçın ertesi günü de sakatlığı gerekçesiyle kadrodan çıkartılmış ve şiddetli ağrıları nedeniyle İstanbul'a dönmüştü. Yapılan açıklamada yıldız oyuncunun sakatlığının sağ uyluk bölgesinde olduğu belirtilmişti. Dün MR'ı çekilen Hakan'ın sakatlığının iyiye gittiği ve G.Birliği maçında oynayacağı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...