Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlıkta mülakatla personel alınacak

Düzenleyen:
Sağlıkta mülakatla personel alınacak

SAĞLIK Haberleri

2 bin 18 kişinin ihraç edildiğini belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2017’den itibaren de mülakatla alım yapacaklarını ifade etti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Yıl sonuna kadar doktorlar hariç 11 bin sağlık personeli alacağız” dedi. Bakan Akdağ, katıldığı özel bir televizyon programında soruları cevaplandırdı. Bakan Akdağ, yenilikler hakkında şu bilgileri verdi...
∂ FETÖ soruşturmaları kapsamında bakanlık içerisinde 2 bin 18 kişi ihraç edildi. Ama çok önemli sayıdaki kişiyi açığa almıştık, onları görevlerine iade ettik. Önümüzde, ihraç için Başbakanlıkla görüştüğümüz bir liste var. Önemli sayıda da iadesini düşündüğümüz kişiler mevcut.
∂ Ekim ve Kasım aylarında 3’er bine yakın sağlık personelini alacağız. Bu arada peyderpey doktorlarımızın da kuralarla atamalarını yapıyoruz. Dolayısıyla bu sene 11 bine yakın personelin atamasını yapmaya gayret gösteriyoruz. 2017 yılında bize garanti olarak verilmiş atama sayısı 12 bin kişi. Bunun içinde doktorlar hariç. Millî Eğitim Bakanlığının mülakat uygulamasını biz de 2017 yılında başlatmayı düşünüyoruz. Çünkü bizim göreve ilk başlayan personelimizi ihtiyaç bölgelerinde tutmamız lazım.
∂ Terör bölgelerinde ihtiyaç durumunda sadece askere yönelik hizmet verecek hastaneler olabilecek. Sivil hasta alınmayacak. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...