Organizasyon bizim işimiz

Düzenleyen:
Organizasyon  bizim işimiz

Ekonomi Haberleri

Dünya Enerji Kongresi’ne ev sahipliği yapan Türkiye, son yıllarda uluslararası çapta organizasyonların düzenlendiği merkez haline geldi. Bu konuda parlak bir geçmişe sahip Türkiye’de; spordan müziğe, ekonomiden siyasete kadar birçok küresel dev organizasyon düzenlendi.

ENES EMRE ÖZTÜRK

¥ 1996 yılında İstanbul’da düzenlenen Habitat-2, Türkiye’nin düzenlediği en önemli organizasyonlardan... Konferansta yaşanabilir bir dünya için konut temini ve kaynakların hakça bölüşebilmesi temaları işlenmişti.
¥ Sertab Erener’in şampiyonluğuyla Türkiye’ye gelen Eurovision Şarkı Yarışması finali, 2004 yılında Abdi İpekçi Arena’da kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirildi. Anadolu’nun tüm motiflerinin tanıtıldığı yarışma, Ruslana’nın zaferiyle sonuçlanmıştı.
¥ 2005 yılında da Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması Türkiye’de yapıldı. Olimpiyat Stadında Milan ve Liverpool arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf, unutulmaz bir geri dönüşle kupaya uzanan Liverpool oldu. 2009 yılında UEFA finali de Türkiye’ye verildi. Gülen taraf Werder Bremen değil, Lucescu’nun Shakhtar’ı olmuştu.
¥ 2015 yılında Antalya’daki G20 zirvesinde, dünyanın en güçlü 20 ekonomisi bir araya geldi. Türkiye, bütün bu etkinliklerle uluslararası ölçekte başarısını ispatlayarak, âdeta “organizasyon bizim işimiz” dedi. Bunlardan başka irili ufaklı birçok organizasyon de Türkiye’de gerçekleştirildi.yat Stadında Milan ve Liverpool arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf, unutulmaz bir geri dönüşle kupaya uzanan Liverpool oldu. 2009 yılında UEFA finali de Türkiye’ye verildi. Fenerbahçe’nin sahasında gülen taraf, Werder Bremen değil, Lucescu’nun Shakhtar’ı olmuştu.
¥ 2015 yılında Antalya’daki G20 zirvesinde, dünyanın en güçlü 20 ekonomisi bir araya geldi. Türkiye, bütün bu etkinliklerle uluslararası ölçekte başarısını ispatlayarak, âdeta “organizasyon bizim işimiz” dedi. Bunlardan başka irili ufaklı birçok organizasyon de Türkiye’de gerçekleştirildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...