Beyaz Kartal

Düzenleyen:
Beyaz Kartal

SPOR Haberleri

Başakşehir’le yapılan özel maçta sakatlanıp çıkan Adriano, Atiba İYİ… Oğuzhan ve Gökhan İnler de DÜZELDİ… Siyah-beyazlılar Kayseri maçına tam kadro çıkabilecek

Milli maç arası kimine iyi geldi kimine kötü. İyi gelenlerden birisi de Beşiktaş’tı… Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan iki önemli oyuncu vardı. Benfica maçında bileğinden sakatlanan ve sonrasında riske edilmeyen yetenekli orta saha tedaviye olumlu cevap verdi. Keza Gökhan İnler de öyle. Dinamo Kiev maçı öncesi sağ ayak parmağında kırık olan, durumu rakipten gizlenen başarılı orta saha da takıma dönüyor. İki isim de perşembe günü çalışabilecek. Başakşehir ile yapılan özel maçta sakatlandığı için oyundan alınan iki isim vardı. Adriano ve Atiba… Çekilen MR sonrası oyuncularda ciddi bir durum olmadığı ve 1-2 gün dinlendirilecekleri öğrenildi.
Güneşli günlere!
Beşiktaş ligde Kayserispor ile deplasmanda yapacakları maç öncesinde tam kadro olacak… Şenol Güneş’i en çok zorlayacak bölge orta saha… Bir tarafta her geçen gün formunu yükselten Talisca, diğer yanda yetenekleriyle sivrilen ancak maç eksiği bulunan Oğuzhan Özkayup… Şu anki görüntüye göre Şenol Hoca’nın 11 tercihi Talisca’dan yana olacak. Diğeri ise Atiba-Tolgay –Gökhan İnler arasında. Üç oyuncu da kaliteli ve hazır. Şenol Güneş’in nasıl bir tasarrufta bulunacağı hafta içi idman durumuna göre şekillenecek.

GOMEZ’DEN  İTİRAF
Beşiktaş’ın eski yıldızı Mario Gomez, Kicker dergisine verdiği röportajda özetle şunları söyledi: “Beşiktaş’ta 1 yıl boyunca kendimi ayrıcalıklı hissettim. Türkiye’de misafirperverlik ve yardımseverlik muazzamdı. Benim için açlık grevine başlayan taraftar olduğunu duydum umarım o taraftar yeniden yemek yemeye başlamıştır.” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...