Trabzon başa dönüyor

Düzenleyen:
Trabzon başa dönüyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Karabük maçını farklı kaybeden takımı değiştirerek yeniden ilk haftadaki kadroya dönüş yapacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bir türlü istenen sonuçları alamayan takım için çareler arıyor. Tecrübeli teknik adamın K.Karabükspor karşılaşmasını farklı kaybeden takımı büyük ölçüde değiştirerek Akhisar karşısında ilk haftadaki kadroya dönüş yapabileceği öğrenildi. Yanal’ın sakatlıkları geçen Güray ve Uğur Demirok’la yabancı oyuncular Castillo ve Onazi’ye yeniden forma vermeyi düşündüğü ifade edildi. Lige verilen milli arada Ersun Yanal’ın ilk 6 haftada oynanan maçları tekrar tekrar izlediği, yardımcıları ile yaptığı analizler sonucunda maçlarda formsuz gözüken oyuncuları dinlendirme kararı aldığı bildirildi. 

Taraftara çağrı
Trabzonspor, lige verilen 15 günlük milli aranın 5 gününü izinli olarak geçirmiş olacak. 1 Ekim’de oynadığı K.Karabükspor maçının ardından 3 gün izin yapan bordo-mavili takıma pazar günü yapılan antrenmanın ardından 2 gün daha izin verildi.  Bugün 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak olan Trabzonspor, milli takım kamplarında bulunan oyuncuların da katılımıyla Akhisar maçı hazırlıklarına devam edecek. Bu arada yönetici Ahmet Çubukçu, son maçlarını oynadıkları Avni Aker Stadı’na galibiyetler ve dolu tribünler önünde veda etmek istediklerini söyleyerek, “Taraftarımızı maçlarımızda takıma destek vermeye davet ediyoruz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...