Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehir magandası misafirlere saldırdı

Şehir magandası misafirlere saldırdı

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Batıkent semtinde oturduğu siteye misafirliğe gelen vatandaşı, sitenin girişinde aracıyla uzun süre beklediği için tekme tokat döven şehir eşkiyası, olay yerine gelen polislere aldırmadan güvenlik görevlilerine de çekiçle saldırdı.



Ankara'nın Batıkent semtinde bulunan Atlantis City isimli sitede önceki gece 'pes' dedirten görüntüler yaşandı. Siteye misafirliğe gelen bir vatandaş, aracıyla güvenlik girişinde beklerken, işadamı olduğu belirtilen bir site sakininin saldırısına uğradı. Önündeki aracın uzun süre girişte beklemesine tepki gösteren site sakini, aracın sürücüsünü uyardı. Araçların camından birbirlerine hakaret eden iki kişinin tartışması kavgaya dönüştü. Site sakini, aracından inerek önündeki aracın sürücüsüne tekme tokat saldırdı. Saldırgan, olaya müdahale etmes isteyen güvenlik görevlilerini ise güvenlik kulübesinin kapısını kapatarak engelledi. Misafirliğe gelen vatandaşı dövmeye devam eden saldırganın öfkesinden güvenlik görevlileri de nasibini aldı. Misafiri sitenin içine alan güvenlikçiler, site sakini ile tartışmaya devam etti. Aracından çekiç alan site sakini, güvenlik kulübesinin camlarını çekiçle kırdı. Bu arada siteye girmek için bekleyen vatandaşların, olayları izlemekle yetinmesi dikkat çekti. Güvenlik görevlileri ise olay yerine polis çağırdı. Polis olayla ilgili tarafların bilgisini alırken, hızını alamayan saldırgan bu kez elindeki çekiçle bir güvenlik görevlisine vurmaya başladı. Polis, güçlükle zaptettiği saldırganı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan saldırı sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.(İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...