Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tembel postacı yüzünden yarım ton mektup birikti

Tembel postacı yüzünden yarım ton mektup birikti

DÜNYA Haberleri

İtalya'nın Sardunya adasında bir postacının yıllardır dağıtması gereken postaları dağıtmayarak evinde biriktirdiği ortaya çıktı.


Evinde 400 kilogramdan fazla sahiplerine ulaştırılmamış mektup ve paket bulunan postacının üç yıl hapis cazası alması bekleniyor.
Yaklaşık 2 bin Sardunya sakini, kendilerine gönderildiklerinden emin oldukları ama bir türlü ellerine geçmeyen önemli mektupları alamayınca postacının foyası ortaya çıktı.
Ada sakinleri önemli evraklarının neden ellerine geçmediğini araştırmaya başlayınca, yetkililer gönderilen mektupları takibe aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda adadaki postacının bazı mektupları dağıtmadığı ve evinde biriktirdiği ortaya çıktı. Evinde 400 kilogramdan fazla sahiplerine ulaştırılmamış mektup, kart nbsp; ve paket bulunan postacının üç yıl hapis cazası alması bekleniyor. Ada sakinleri olayın ortaya çıkmasından sonra rahat bir nefes alırken, 50 yaşındaki postacının mektupları fazla alkol aldığı için tembellikten dağıtmadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...