Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan'ın sakatlığı Advocaat'ın planını bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ozan Tufan'ın sakatlığı Advocaat'ın planını bozdu

SPOR Haberleri  / DHA

Ozan Tufan'ın A Milli Takım'ın İzlanda'ya karşı oynadığı maçta sakatlanması Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın planlarını bozdu. Hollandalı çalıştırıcının Ozan'ın boşluğunu Alper Potuk'la doldurmayı planladığı öğrenildi.

Geldiği günden beri takımı hızla tanımaya çalışan Hollandalı teknik direktör, son haftalarda orta saha şablonunu belirlemiş ve Mehmet-Josef-Ozan üçlüsünü birlikte oynatıyordu. Ozan Tufan'ın sakatlık nedeniyle devreyi kapatması sonrası Advocaat Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yanında görev yapacak isim konusunda arayış içine girdi. Fenerbahçe'nin teknik patronu Advocaat'ın, hazır durumda olan Alper Potuk'u bu bölge için düşündüğü bir numaralı aday olduğu öğrenilirken, Hollandalı çalıştırıcı Salih Uçan ve Neustadter'i de alternatif olarak kadroya alabilir.
Hafta sonuna kadar yapılacak çalışmalarda sakatlık yaşanmadığı takdirde muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel
Şener-Kjaer-Skrtel-İsmail
M.Topal-Josef
Alper
Volkan-Sow
Emenike
Advocaat'ın 4-4-2 formatına dönme planını da seçenekleri arasında bulundurduğu ve iç saha maçı olması dolayısıyla çift forvet sahaya çıkabileceği de bir ihtimal. Bu durumda muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel
Şener-Kjaer-Skrtel-İsmail
M.Topal-Josef
Volkan-Sow (Alper)
V.Persie-Emenike

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...