Fatih Terim'den Nuri Şahin'e: Emre sana emanet

Düzenleyen:
Fatih Terim'den Nuri Şahin'e: Emre sana emanet

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Emre Mor'un Ukrayna ve İzlanda maçındaki agresif tavırları Fatih Terim'i harekete geçirdi. Tecrübeli teknik adam sık sık kart görmeye başlayan Emre Mor'u takım arkadaşı Nuri Şahin'e emanet etti.

Türkiye'nin İzlanda ile oynadığı mücadelenin 54.dakikasında hakeme yaptığı hareket sebebiyle sarı kart gören Emre Mor, 12 Kasım'da oynanacak Kosova maçında cezalı duruma düşmüştü. Emre Mor'un son maçlardaki agresif tavırları ve gördüğü kartlar Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i harekete geçirdi.
Nuri Şahin'e emanet etti
Skorer'de yer alan habere göre Terim; ay-yıldızlı ekibin tecrübeli futbolcularından Nuri Şahin'i telefonla aradı ve Borussia Dortmund'da birlikte forma giydiği Emre Mor'a ağabeylik yapması konusunda bir dizi uyarılarda bulundu.
Nuri Şahin'le özel bir görüşme yaptığı vurgulanan Terim'in, “Emre'yi sana emanet ediyorum. Futbolun temel bilgileri ve de profesyonellik konusunda kendisine ağabeylik yapmanı ve bu konuda elinden gelen gayreti göstermeni istiyorum” diye konuştuğu aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...