Burak kupasını Trabzon'a hediye etti

Burak kupasını Trabzon'a hediye etti

SPOR Haberleri

Kupa töreninin ardından konuşan Burak, kupayı Trabzonsporlulara hediye ettiğini ifade ederek, "Bu kupayı 2010-11 sezonunda Trabzonspor ile yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa için de kaldırıyorum" dedi.



nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 şampiyonu Galatasaray'da Burak Yılmaz, "Kupayı Trabzonspor ile yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa için de kaldırıyorum" derken, sarı-lacivertli oyuncu Gökhan Gönül, "Biz kanırta kanırta o şampiyonluğu aldığımızı biliyoruz" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray kupasını kaldırırken, Burak Yılmaz'dan tartışılacak açıklamalar geldi. Kupa töreninin ardından konuşan Burak, kupayı Trabzonsporlulara hediye ettiğini ifade ederek, "Bu kupayı 2010-11 sezonunda Trabzonspor ile yakaladığımız ama kaldıramadığımız kupa için de kaldırıyorum" dedi.
GÖKHAN GÖNÜL: "KANIRTA KANIRTA ALDIK"
Öte yandan, Karabükspor'un 3-2 kazandığı maçın ardından Türk Telekom Arena'da açılan "2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor, Arena'ya Hoşgeldin" pankartıyla ilgili görüşü sorulan sarı-lacivertli takımın başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, "Biz kendimiz ne olduğunu biliyoruz. Biz şampiyon olduğumuzu biliyoruz. Kanırta kanırta o şampiyonluğu aldığımızı biliyoruz. Kim ne pankart açarsa açsın, o kendilerinin bileceği bir iş. Onlara da söyleyecek bir şeyim yok" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...