Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail askerleri bir Filistinliyi katletti!

İsrail askerleri bir Filistinliyi katletti!

DÜNYA Haberleri

İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Silvan Mahallesi'nde İsrail askerleri ile Filistinliler arasında yaşanan olaylarda Filistinli bir genç öldürüldü.

Yahudilerce kutsal sayılan Yom Kippur (Kefaret Günü) nedeniyle Kudüs’te geniş güvenlik önlemleri alan İsrail askerleri, Mescid-i Aksa’nın güneyindeki Silvan Mahallesi'ne giriş ve çıkışları teftiş gerekçesiyle kapattı. İsrail askerlerinin mahalleye girmesinin ardından taşlarla karşılık veren Filistinli gençlerle askerler arasında çatışma çıktı. İsrail askerleri, plastik mermi ve ses bombasının yanı sıra gerçek mermi de kullandı. Çıkan çatışmada daha önce İsrail hapishanelerinde 15 ay tutuklu kalan Ali Atıf Şuyuhi isimli Filistinli bir genç askerler tarafından vuruldu.  Filistin yerel medyasına göre, İsrail askerleri mahalleye girmeye çalışan ilk yardım ekiplerine de uzun süre izin vermedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...