Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Töre geri dönecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Gökhan Töre geri dönecek mi?

SPOR Haberleri  / Sabah

West Ham’ın Gökhan Töre’yi Ocak ayında geri göndermesine karşı çıkan siyahbeyazlılar, futbolcunun kendisini Ada’da ispatlayacağını düşünüyor

West Ham United'da beklentilerin altında kalan Gökhan Töre'nin devre arasında Beşiktaş'a geri döneceği iddiaları iyice dillendirilmeye başladı. İngiliz ekibinin sezon başında Slaven Bilic'in ısrarlarıyla 3 milyon Euro karşılığında 1 yıllık kiraladığı 24 yaşındaki kanat oyuncusu, performansıyla Ada'da hedef tahtasına kondu ve ocak ayında gönderileceği haberleri yayıldı. Beşiktaş cephesi söz konusu haberlere temkinli yaklaşıyor. Gökhan'ın devre arasında takıma geri dönmesine sıcak bakmadığı öğrenildi. Töre'nin orada kalarak futbolunu ve yeteneklerini göstermesini isteyen siyah-beyazlıların, böylece kendisine yapılan eleştirilere de cevap vermesi gerektiğini düşündükleri ifade edildi.

SORUMLU İLAN EDİLDİ!
Premier Lig'de kötü günler geçiren West Ham United'da başarısızlığın sorumlusunu arayanlar ise Gökhan Töre'ye ağır eleştiriler yaptı. Londra ekibinin eski oyuncusu Don Hutchinson, sıkıntılı günler geçiren Londra temsilcisinin sorununun yeni transferlerin kalitesi olduğunu iddia etti. İngiliz basınına değerlendirmeler yapan Hutchinson, "Gökhan Töre ve Arthur Masuaku gibi oyuncular ne Premier Lig ne de West Ham seviyesinin yakınındaki oyuncular" ifadelerini kullandı.

SAKATLANDI... 5 HAFTA YOK
Bir yandan sert eleştirilerle karşı karşıya kalan Gökhan Töre bir yandan da sakatlıkla boğuşuyor. Tecrübeli futbolcunun, bacağının üst bölümünde yer alan uyluk bölgesinden geçirdiği sakatlık nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...