Bülent Polat isyan etti

Düzenleyen:
Bülent Polat isyan etti

MAGAZİN Haberleri

“90 dakikalık diziyi bir haftada çekiyoruz. 20 saat çalışıp 3 saat uyuyarak çalışılamaz. Hastalananların haddi hesabı yok”

50 gün sürecek “Beyoğlu Hareketleniyor” festivalinin ikinci etabı olan ‘Altın Eller Festivali’nde etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Festival kapsamında düzenlenen kültür sanat söyleşilerinin bu seferki konukları yönetmen Ahmet Hoşsöyler ile oyuncu Bülent Polat oldu. Dizi sektörünün zorluklarından yakınan Polat, “90 dakikalık diziyi bir haftada çekiyoruz ve iki ekip çalışıyor. 20 saat çalışıp 3 saat uyuyarak çalışılamaz. 4 reklam kuşağı var diye nedir bu eziyet. Son zamanlarda dizilerde çalışmıyorum. Hastalananların haddi hesabı yok” dedi. Telif haklarına da vurgu yapan Polat, “Telif hakkımız yok. Bunu halletmemiz gerek. Bunu istiyoruz. Mesleğinizi yürekten sevin. En önemlisi bu” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...