Ankara ve İzmir’e otel konforu

Düzenleyen:
Ankara ve İzmir’e otel konforu

Ekonomi Haberleri

Koç Holding iştiraki Divan Grubu, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Ankara projesinin bir bölümünün ve Kule ofislerin işletmesini, Mahall Bomonti İzmir projesindeki tüm rezidansların, işletmesini “Divan Residence” markası ile üstlenecek

Önder Çelik İSTANBUL
Türkerler Holding Yönetim Genel Koordinatörü Attila Sezgin, “İnanıyorum ki bu iş birliği gayrimenkul sektöründe standartları çok daha yukarı taşıyacaktır” dedi. Taahhüt, gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji ve tekstil gibi alanlarda faaliyet gösterdiklerini kaydeden Sezgin, “Devam eden projelerimizin toplam yatırım miktarı 5 milyar dolar. 3 yılda ulaşacağımız yatırım miktarı yaklaşık 8 milyar dolardır.  Bu iş birliği bu hedefimizi gerçekleştirmede önemli bir adımdır” diye konuştu. Divan Grubu CEO’su Richard P. Appelbaum da, 2012 yılında gayrimenkul geliştirme sektörüne girme kararı aldıklarını belirterek, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir’deki ofislerde ve rezidanslarda 5 yıldızlı otel konforu sunmayı vadettiklerini vurguladı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...