Golcü bereketi

Düzenleyen:
Golcü bereketi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de Emenike ve Sow’un rekabetine Robin van Persie de katıldı. Hollandalı forma için azimle çalışırken Fernandao’nun da haftaya mesaiye başlayacağı öğrenildi

M.EMİN ULUÇ

Önce Lens’in sakatlığı, ardından Ozan Tufan şoku Fenerbahçe’de morallerin dibe vurmasına neden olmuştu. Ancak forvet hattında yaşanan rekabetin kızışması sarı-lacivertlilerin yüzünü güldürdü. Moussa Sow, formda olan Emmanuel Emenike’yle yarışabilmek için idman temposunu maksimuma çıkardı. Bu yarışa da Robin van Persie de katıldı. Hollandalı yıldız özellikle milli maçlar için verilen arada yaptığı ekstra çalışmalarla kondisyon seviyesini 60 dakikaya kadar yükseltti. Üç yıldız büyük bir yarış içine girerken, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak kalan Fernandao’nun da önümüzdeki hafta takıma katılacak olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Rakiplerimiz düşünsün
Birbirinden değerli golcülere sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Dirk Advocaat, iyi takımların rekabetle doğduğunu belirtirken, “Hepsi formaya hazır hale geldiğinde benim için tercih yapmak zor olacak. Ama her hoca böyle tatlı sıkıntılar yaşamaya can atar” dedi. Çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ifade eden Hollandalı çalıştırıcı, “Sadece ligde değil, Avrupa maçlarında da gole çok yaklaşıyoruz. Ama son vuruşlardaki şanssızlığımız skor üretiminde kısır kalmamıza neden oluyor. Bütün golcülerimiz hazır olduğunda sıkıntıyı çeken biz değil karşımızdakiler olacak” sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...