Dipten zirveye

Düzenleyen:
Dipten zirveye

SPOR Haberleri

Küme düşen takımdan gelip onu savunmak, yetmedi golleriyle şampiyonluğa katkı yapmak ve kalıcı hale gelmek

Bu hikaye gerçek yaşamdır! Hikayemizin kahramanı Marcelo Guedes… 20 Mayıs 1987 Sao Vicente doğumlu… O da Brezilya sahillerinde futbolun peşinden koşanlardan… Santos’ta başlayan futbol kariyerini kıta değiştirerek geliştiren ve Beşiktaş’ta en mutlu mesut günlerine geçiren bir hayat… Ayrıntılarına bakarsak yaşamın sürprizlerle ve neyin ne getireceğini bilemeyeceğimiz olaylarla dolu olduğunu belgeleyen bir durum var. Bundesliga’da Hannover forması giyen ve kümede kalma mücadelesi veren Marcelo’nun hayatını değiştiren aslında Çinliler… Nasıl mı?
Güneş’in vazgeçilmezi
Çin ekibi Hebei China Fortune ısrarla Ersan Gülüm’ü istedi ve başarılı stoper gitmeye karar verdi. Siyah-beyazlılar transfere mecbur kaldı ve günü kurtarmak adına Alexis Delgado ile birlikte Marcelo Guedes’i de kiraladı. 1 milyon 250 bin avro satın alma opsiyonu da vardı. Kim derdi ki Guedes Beşiktaş’ın değişmezi olacak? Oldu… Çok iyi geçen yarım sezon ve ardından alınan bonservisi. Şu anda Şenol Güneş’in Tosic ile birlikte iyi bir ikili oluşturduğu ve resmi maçlarda 1 dakika bile kesmediği oyuncu.

MARCELO’NUN İŞ TANIMI…

Öncelik savunma

Marcelo Guedes’in ilk işi savunma yapmak… Ancak o sadece bununla yetiniyor mu? Tabi iki hayır. Geçen sezondan unutulmaz bir Osmanlıspor maçı var. Kariyerinde 2 gol kaydetti. Ve bu sezon da Galatasaray derbisinde gol attı. Başakşehir ile yapılan özel maçta oyuna girip galibiyet golünü kaydetti. Özetle o işini yapmakla kalmıyor, ekstraya da kaçıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...