Yıkmak kolay yapmak zor

Düzenleyen:
Yıkmak kolay yapmak zor

SPOR Haberleri

Takımın yıkım süreçlerinden ne kadar kötü etkilendiğini defalarca yaşadıklarını söyleyen Aydın, “Umarım bundan hepimiz ders çıkarmışızdır” dedi

Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın bir an önce çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. İlk 6 haftada alınan sonuçların yanıltıcı olduğunu belirten Aydın, “Takım sahada kırılgan bir görüntü sergiliyor. İlk golü yiyene kadar oyunu domine eden, bol pozisyon bulan, ama ilk golü yedikten sonra kolay dağılan bir takım görüntüsündeyiz. Bu da takım olmakla alakalı bir şey. Takım olmayı başardıkça hem yeni transferlerin, hem de diğer oyuncuların performansları daha yukarıya çıkacaktır. Öncelikle takım olmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonra toparlanacağız. Yıkmak kolay, yapmak zordur” dedi. 
Devre arası takviye olacak
Trabzonspor’un bu yıkım süreçlerinden ne kadar kötü bir şekilde etkilendiğini defalarca yaşadıklarını ifade eden Aydın, “Umarım defalarca gördüğümüz hataları hem taraftar, hem yönetim, hem de futbolcular olarak tekrarlamamalıyız” dedi. Devre arasında takıma takviye yapacaklarını da belirten Aydın, “Sezon başında bizim eksik olduğunu düşündüğümüz bölgelerle şu anda ihtiyaç gördüğümüz bölgeler aynı değil. Bundan 10 hafta sonra büyük ihtimalle Ersun Hocamızın da daha farklı düşünceleri olacak” dedi. Kulübün sağlam bir mali yapıya kavuştuğunu da sözlerine ekleyen Trabzonsporlu yönetici, “Hiçbir oyuncumuzun alacağı yok” diye konuştu. 

Forvetler siftah peşinde
Ligin ilk 6 haftasında rakip fileleri havalandıramayan Trabzonspor’un forvet oyuncuları, hafta sonunda sahalarında yapacakları Akhisar maçında bu sezonki ilk gollerini atmak için mücadele edecek. Suk, Muhammet Demir, N’Doye ve Sheidaev görev verilmesi halinde şanssızlıklarını kırmaya çalışacak. Karadeniz ekibinin ilk 6 haftada attığı 3 golün 2’si Nijeryalı futbolcu Ogenyi Onazi, 1 gol de Yusuf Erdoğan’dan gelmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...