Galatasaray'da mecburi rotasyon

Düzenleyen:
Galatasaray'da mecburi rotasyon

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yaşanan sakatlık sorunu, teknik direktör Riekerink'in planlarını etkiliyor. Gençlerbirliği maçı öncesi Sneıjder, Hakan Balta ve Eren Derdiyok'un durumları kadro tercihinde belirleyici olacak.

Milli maç arasında Sneijder, Hakan Balta ve Eren Derdiyok'un yaşadığı sakatlıklar ile kadro sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink, Gençlerbirliği maçı kadrosu için planlarını yapmaya başladı. Sakatlığı bulunan oyunculardan olumsuz haber gelmesi halinde, Hollanda çalıştırıcı alternatif kadroya yönelecek. Sezon başından beri kadro istikrarını bozmayan Sarı Kırmızılılarda, oyuncuların durumuna göre cumartesi günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçında farklı bir ilk 11 sahaya çıkabilir. 

Sarı Kırmızılılarda Levski Sofya ile oynanan hazırlık maçında gol atarak moral bulan Josue, Sneijder'in oynamaması halinde forma için ilk aday konumunda. Portekizli oyuncu, antrenmanlarda kadroya girebilmek için yoğun şekilde çalışırken, Riekerink'in başarılı futbolcu ile yakından ilgilendiği belirtildi. 

Bu sezon attığı goller ile Galatasaray'ın en başarılı isimlerinden biri olan Eren Derdiyok'un forma giymemesi halinde, sarı kırmızılıların forvet için ilk adayı Lukas Podolski olacak. Sakatlığını atlattıktan sonra Antalyaspor mücadelesinde 2 gol atarak hızlı bir dönüş yapan Alman yıldız, Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın hücumdaki en önemli kozlarından biri olacak. 

Savunmada Chedjou ile birlikte sezon başından bu yana uyumlu bir görüntü ortaya koyan Hakan Balta'nın yerine ise Semih Kaya hazırlanıyor. Bir süredir formasından uzak kalan Semih, Ankara'daki zorlu maçta kadroya girip sürekli olarak ilk 11'de yer almak amacında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...