Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız Tilbe'den Tatlıses itirafı

Düzenleyen:
Yıldız Tilbe'den Tatlıses itirafı

MAGAZİN Haberleri

Yıllar önce katıldığı İbo Show'da İbrahim Tatlıses'le sert bir kavga yaşayan Yıldız Tilbe, ünlü sanatçıya kırgınlığı olmadığını belirterek "Onun gibi bir ses daha gelmez" dedi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses'le ilgili 'Renkli Sayfalar' mikrofonlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'i affettiğini söyledi.

Bundan 8 yıl önce İBO Show'da Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses arasında canlı yayında büyük bir kavga yaşanmıştı. Programda Tatlıses " 'Abi beni dövüyorlar gel beni kurtar' dedin ben de geldim seni o p…venklerin elinden aldım" demiş Yıldız Tilbe de bu ifadelere sert çıkmıştı.

"KİMSEYE DARGINLIĞIM YOK"

8 yıl aradan sonra yaşanan bu kavga sorulunca Yıldız Tilbe'den dikkat çekici açıklamalar geldi. Tilbe şunları söyledi: "Hiç kimseyle dargınlığım yok. Hiç kimseyle dargınlığı sürdürmeye değmez. Hayat o kadar uzun değil. Tatlıses'in albümü hayırlı uğurlu olsun. Herkes kendi bayrağını taşıyor. Onun gibi bir ses daha gelir mi? Herkesten bir tane var."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...