Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'e Çin'den teklif yağıyor

Düzenleyen:
Fatih Terim'e Çin'den teklif yağıyor

SPOR Haberleri

İzlanda mağlubiyeti sonrası koltuğu iyice sallanan Fatih Terim'in Çin'den reddedilemeyecek teklifler aldığı ortaya çıktı.

2018 Dünya Kupası I Grubu Elemeleri'nde çıktığı 3 maç sonunda henüz galibiyetle tanışamayan Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'da sular durulmuyor.

KOLTUĞU SALLANIYOR
Başta Arda Turan olmak üzere birçok yıldız isimle sorun yaşayan tecrübeli teknik adamın İzlanda mağlubiyeti sonrası koltuğu sallanmaya başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bundan sonra yaşanacak puan kayıplarının ardından tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yolları ayırması bekleniyor.

Fatih Terim'e Çin'den teklif yağıyor

ÇİN KULÜPLERİNİN YOĞUN İLGİSİ VAR
Tüm bu olasılıklar yaşanırsa Fatih Terim’in de planı hazır. Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atmış olan tecrübeli teknik adam için Çin kulüplerinin yoğun bir girişimi olduğu öğrenildi.

Futbol dünyasının parlayan liglerinden Çin Ligi’nde birçok dünya yıldızı sahne alıyor. 63 yaşındaki teknik adamın, lige keyif katacağını ve futbol bilgisi ve tecrübesiyle kaliteyi arttıracağını düşünen Çin kulüpleri Terim ile yakından ilgileniyor.

Terim’in bir diğer seçenek olarak Çin’i düşünebileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...