Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'ByLock' kullanan polislere gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'ByLock' kullanan polislere gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 215 emniyet personelinden 30'u gözaltına alındı.

FETÖ'nün gizli yazışmalarda ve haberleşmede kullandığı "ByLock" uygulamasının deşifre edilmesinin ardından bu programı kullanan şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlar sürüyor.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Ankara merkezli 13 ilde operasyon düzenlendi.
Operasyonlarda, FETÖ'nün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 215 emniyet personelinden 30'u gözaltına alındı.
Haklarında gözaltı kararı bulunan 215 şüphelinin daha önce yayımlanan KHK ile emniyetten ilişiği kesilenler ve açığa alınan emniyet mensupları olduğu ve bunların 147'sinin emniyette daha önce amir rütbesinde görev yaptığı öğrenildi.
Operasyon kapsamında diğer illerde gözaltına alınan şüphelilerin de Ankara'ya getirileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...