Galatasaray'dan Bruma'ya yüzde 50 zam

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Bruma'ya yüzde 50 zam

SPOR Haberleri

Galatasaray, sezon başında yeni sözleşme teklifini reddettiği Bruma'nın performansından sonra menajerini İstanbul'a çağırdı.

Hürriyet gazetesinden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Sarı kırmızılı yönetim, ligin ilk 6 haftasına damga vuran genç yıldızı Bruma için flaş bir karar aldı.

SEZON BAŞINDA "HAYIR" DENMİŞTİ
PSV Eindhoven’ın 7.5 milyon Euro’luk teklifine ve Bruma’nın yeni sözleşme talebine sezon başında “Hayır” diyen yönetim, Portekizlinin ortaya koyduğu başarılı performans sonrası Ocak’ta masaya oturma kararı aldı.

Bruma’nın menajeri Catio Balde, sezon başı yıllık 1.2 milyon Euro garanti para alan futbolcusunun sözleşmesinin uzatılması ve ücretine de zam yapılmasını istemişti.

3 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİLECEK
Sarı-kırmızılılar Bruma'ya devre arasında sözleşmesini 3 yıl uzatmayı önerecek. Kulüp, Portekizliye en az yüzde 50 de zam yapacak. Tarafların yıllık 2 milyon Euro’da anlaşması bekleniyor.

SORU İŞARETLERİ KALKTI
Ama hem Real Sociedad’ın 7.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmamasının yaşattığı kuşku hem de G.Saray’da daha önceki performansı nedeniyle yönetim buna yanaşmamıştı. Bruma, sezona öyle bir başladı ki soru işaretleri ortadan kalktı. Yönetim Balde’yi Aralık ayının son haftası davet etti.

KRİTİK GÖRÜŞME
Yönetim, menajer Balde ile serbest kalma bedeli ve diğer detayları görüşecek. Balde’nin Galatasaray’dan 2 milyon Euro talep etmesi ve tarafların da bu rakamda anlaşması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...