Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürülen AK Partil'i başkanın kızından PKK'ya tokat gibi sözler

Düzenleyen:
Öldürülen AK Partil'i başkanın kızından PKK'ya tokat gibi sözler

GÜNDEM Haberleri

Van'da evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun ailesi PKK'yı kınadı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'nun, Özalp ilçesi Aşağımolla Hasan Mahallesi'nde ikamet eden ailesi, taziye dileklerini kabul etti. Muştu'nun eşi ve çocukları, yaşananları şöyle anlattı: 

"AĞLAMAYACAĞIM ÇÜNKÜ BABAM ŞEHİT OLDU"
Muştu'nun 17 yaşındaki kızı Pınar Muştu da bir yıl önce bugün Çanakkale'deki şehitleri ziyarete gittiğini anımsatarak,  "Babam da tam da bugün şehit oldu."dedi. "Çok mutluyum, ağlamayacağım. Çünkü babam şehit oldu." diyen Pınar,"Kendimi çok seviyorum, çünkü şehit kızıyım. Canımız sana kurban Türk bayrağı. Ölene kadar bu vatanın bekçisi olacağız." ifadesini kullandı.
Öldürülen AK Partil'i başkanın kızından PKK'ya tokat gibi sözler
"NE BİÇİM KÜRTSÜNÜZ NE BİÇİM DEMOKRASİYİ SAVUNMAK"

Muştu'nun 15 yaşındaki kızı Yeter Muştu da terör örgütü mensuplarının kapıyı kırarak içeri girdiğini dile getirerek, "Elinden tuttum, 'babamın kalbi ağrıyor' dedim. Gözümün önünde babamı vurdular. Ne biçim Kürtsünüz, ne biçim demokrasi savunmak." diye tepki gösterdi.
Öldürülen AK Partil'i başkanın kızından PKK'ya tokat gibi sözler
EŞİ: BAYRAK BENİM BAŞ TACIM
Elindeki Türk bayrağıyla yakınlarının yardımıyla ayakta durmaya çalışan ve Kürtçe ağıt yakarak terörü kınayan başkan yardımcısının eşi Belgüzar Muştu, "Vatan sağ olsun. Bayrak benim baş tacım. Eşim Aydın sağ olsun." dedi.
Öldürülen AK Partil'i başkanın kızından PKK'ya tokat gibi sözler
OĞLU: ABLAM SU GETİRMEYE GİTTİĞİNDE BABAMIN KALBİNE KURŞUN SIKTI

Oğlu Umut Muştu, yaşadıklarını şöyle aktardı: "Babama 'bizi arabayla bırak' dediler. Babamda 'Benim kalbim rahatsız. Arabanın anahtarını vereyim kendiniz istediğiniz yere gidin' dedi. Bu sırada içerinden biri ablama 'Git babana bir bardak su getir. Kalbi sıkışıyor' dedi. Ablamda su getirmeye gittiğinde babama bir kurşun sıktı. Yanındaki diğeri ise 'bir daha, bir daha' diye ikinci kurşunu sıkmasını istedi.Sonra ikinci kurşunu sıkıp, babamın arabasına binerek ellerini, kollarını sallayarak gittiler. Mahallede kimse korkudan dışarı bile çıkamadı. Babamı hastaneye götürecek bir araba bulamadık. Ne olur babamın kanı yerde kalmasın."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...