Kura ile iş sahibi oldular

Düzenleyen:
Kura ile iş sahibi oldular

Ekonomi Haberleri

Zonguldak'ta, okullarda geçici temizlik görevlisi olarak işe alınacak 261 kişi için 4 bin 476 kişi başvuruda bulundu.

İl genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde temizlik görevlisi olarak işe alınacak 261 kişi için Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ne 4 bin 476 kişi başvuru yaptı. 2016-2017 eğitim yılı boyunca merkezdeki okullarda çalışacak 72 kişi için Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde noter huzurunda kura çekilişi yapıldı.

Kura ile iş sahibi oldular

Milli Piyango çekilişlerinde kullanılan şans toplarıyla gerçekleştirilen kura çekilişinde, iş başvurusunda bulunanların büyük bölümü hazır bulundu. Kura çekilişi öncesi adaylar, koridorlardaki listelerde isimlerinin olup olmadığını öğrenmek için yoğun bir kalabalık oluşturdu. Görevliler ile adaylar arasında zaman zaman sözlü tartışmalar yaşandı. Kura çekilişi ise oldukça heyecanlı geçti. Adaylar, iş umuduyla kura çekilişini meraklı gözlerle izledi. Kurada adı çıkanlar büyük sevinç yaşarken, iş hakkı kazanamayanlar ise üzüntü içinde salondan ayrıldı. 3 saat süren kuranın ardından 72 asil ve 72 yedek isim belirlendi. İşe girmeye hak kazananlar 17 Ekim’den itibaren asgari ücretle 16 Haziran 2017’ye kadar çalışacak. İlçelerdeki okullarda görev yapacaklar için de ayrı ayrı kura çekilişleri yapılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...