Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder ve Sigthorsson yok, Eren hazır

Düzenleyen:
Sneijder ve Sigthorsson yok, Eren hazır

SPOR Haberleri

Galatasaray Doktoru Yener İnce, takımdaki sakat oyuncularla ilgili açıklamalar yaptı. İnce, Hollanda Milli Takım kadrosundayken sakatlanan Sneijder ile Sigthorsson'un bu hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceklerini, Eren Derdiyok'un ise kadroda olacağını açıkladı.

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, takımdaki oyuncuların son durumuyla ilgili açıklamalar yaptı. Hakan Balta’nın tedavisinin tamamlandığını ve idmana katıldığını söyleyen İnce, "Eren Derdiyok iki günlük tedavisinin ardından bugün idmanın tamamında sahada yer aldı. Daha önce kondisyonerler eşliğinde çalışan Serdar Aziz ve Nigel de Jong da çalışmalarda takımla birlikte oldu." dedi. 

Hollanda Milli Takım kadrosundayken sakatlanan Wesley Sneijder'in tetkikleri sonrası tedavisine başlandığını kaydeden Yener İnce, "Hollanda Milli Takımı ile oynadığı Belarus maçında bir sakatlık yaşadı. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceğini açıklayacağız. Bu hafta için oynamasını düşünmüyoruz." açıklamasını yaptı. 

Kolbeinn Sigthorsson'un günü izinli geçirdiğini vurgulayan İnce, "Çalışmaları iyi geçiyor fakat onun da bu hafta sahada olacağını düşünmüyoruz. Bu iki oyuncu dışında bütün oyuncularımız teknik heyetin kararı ile sahada olacak durumda." diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...