Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Southgate: 'Enkaz devraldım'

Düzenleyen:
Southgate: 'Enkaz devraldım'

SPOR Haberleri

İngiltere’nin geçici menajeri Gareth Southgate, Slovenya ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Southgate, eski menajerler Roy Hodgson ve Sam Allardyce’tan bir enkaz devraldığını savundu.

İngiltere, 2018 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki ilk puan kaybını Slovenya deplasmanında yaptı. Son derece etkisiz bir oyun ortaya koyan İngiliz Milli Takımı, kaleci Joe Hart’ın üst üste yaptığı kurtarışlar sayesinde maçı 0-0 tamamlayıp 1 puan almayı başardı.

Geçici menajer Gareth Southgate, son dönemde çok eleştirilen kaptan Wayne Rooney’e ilk 11'de görev vermedi. Bitime 20 dakika kala oyuna giren deneyimli oyuncu, bu süre içinde fark oluşturamadı. Southgate maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.. Eski menajerler Roy Hodgson ve Sam Allardyce’ın kendisine bir enkaz devrettiğini savunan Southgate "Hedefimiz Dünya Kupası’na katılabilmek. Ancak karmakarışık bir takım devraldım ve gemiyi bir an önce yeniden rotasına oturtmalıyız" dedi.

Southgate, aldıkları puanı kalecileri Joe Hart'a borçlu olduklarını da vurguladı. Sezona Manchester City'de başlayan Hart, yeni menajer Guardiola'nın gözüne giremeyince Serie A ekiplerinden Torino'ya kiralanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...