Hakkari'de öğrencilere polisten kitap

Düzenleyen:
Hakkari'de öğrencilere polisten kitap

GÜNDEM Haberleri

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Mutlu bir gelecek için el ele' projesi kapsamında Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'nda okuyan 250 ortaokul öğrencisine kitap dağıtıldı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk ve Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından başlatılan 'Mutlu bir gelecek için el ele' projesi' kapsamında düzenlenen, öğrencilere kitap dağıtım programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut katıldı. Programın yapıldığı Bulak Mahallesindeki Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileriyle sohbet eden Vali Toprak, daha sonra sınıfları gezdi. Toprak ve beraberindekiler, güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) 'Mutlu bir gelecek için el ele' projesi kapsamında okulda öğrenim gören 250 ortaokul öğrencisine değişik hikaye kitapları dağıttı.

Kitap alan bazı öğrencilere Türkçe dersi ile ilgili bazı sorular ve hangi takımı tuttuklarını da soran Vali Toprak, öğrencilerin büyük kısmının Beşiktaş ve Galatasaray takımı tutuğunu öğrenince, beraberinde gelen ve Beşiktaşlı olan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz'ı işaret ederek "Bakın çocuklar komutanımız da fanatik bir Beşiktaşlı" dedi.
Bu arada Vali Toprak ile birlikte sınıfları dolaşan 'kanka polis' kıyafetli polis memuruna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. 'Kanka polis'in etrafında toplanan çocuklar bol bol fotoğraf çekti. Sınıfları dolaşıp öğrencilere kitapları dağıtan Vali Toprak, çocuklara, dağıtılan kitapların iyi okumalarını ve bunu iyi değerlendirmelerini isterken, Emniyet Müdürlüğüne de teşekkür etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...