Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaymakam şimdide palamut dağıttı

Düzenleyen:
Kaymakam şimdide palamut dağıttı

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Kaymakam Tuncay Sonel huzurevi, çocuk evleri, öğrenci yurtları ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara bin 100 adet palamut dağıttı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Kurban Bayramı'nda dağıttığı 210 kurbanlık koçun ardından şimdi de bin 100 ihtiyaç sahibine palamut dağıttı. Teslim edilen balıklar aynı gün içerisinde tüketilmek üzere Kaymakamlık tarafından hijyenik bir ortamda huzurevi, çocuk evleri, öğrenci yurtları ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Devletin şefkat elini en güzel şekilde hissettiren, huzurevi, çocuk evleri, öğrenci yurtları ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak, sıkıntılarını gideren, sosyal devletin fonksiyonunu en güzel şekilde icra eden, vatandaşlara hizmetlerini ivedilikle sunan, dayanışma örneklerini vatandaşa hissettiren Bandırma Kaymakamlığı vatandaşları sevindirdi.Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, ''Ücretsiz olarak temin ettiğimiz bin 100 adet palamudu huzurevi, çocuk evleri, öğrenci yurtlarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımını yaptık. Afiyet olsun" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...