Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Cameron yeni görevini açıkladı

Düzenleyen:
David Cameron yeni görevini açıkladı

DÜNYA Haberleri

İngiltere eski Başbakanı, Brexit sonrası üstleneceği yeni göreviyle gençlerin sosyal projelere katılımını destekleyecek

Brexit referandumu sonrası istifa eden eski İngiltere Başbakanı David Cameron yeni görevini açıkladı.

David Cameron, İngiltere'de gençlere yönelik "National Citizen Service" (Ulusal Vatandaşlık Servisi) adlı programda görev yapacak. NCS, İngiltere'de 15-17 yaş arasındaki gençlere takım ruhu aşılamak ve onların sosyal aktiviteler ile sosyal sorumluluk projelerine daha aktif katılımını sağlamak amacıyla 2011'de kurulmuş bir program.

Kararını İngiliz Daily Telegraph gazetesinde duyuran Cameron, yeni görevinden dolayı gurur duyduğunu söyledi. Cameron yeni göreviyle, gençlerin "dayanıklılıklarını, kendilerine güvenleri, karakter özelliklerini geliştirerek hayata katılımlarını sağlamayı" amaçladığını belirtti.

İngiltere, 23 Haziran'da yapılan referandumda yüzde 52 oyla Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma kararı almıştı. Brexit'e karşı çıkan David Cameron istifa etmiş, eski İçişleri Bakanı Theresa May Muhafazakar Parti'nin yeni lideri ve Başbakan olmuştu. Cameron, geçen ay da milletvekilliğinden de istifa etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...