Bursa'da fabrika yangını

Bursa'da fabrika yangını

YAŞAM Haberleri

Bursa'da bir fabrikada elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Yaklaşık 1 saat süren yangında fabrikanın içi tamamen kül oldu.

Bursa'da bir fabrikada elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Yaklaşık 1 saat süren yangında fabrikanın içi tamamen kül oldu. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Yolçatı köyünde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi Kampüsü yanında bulunan musluk ve mobilya ayakları üreten polisaj fabrikası işçilerinin mesai saati çıkışından yaklaşık 1 saat sonra elektrik kontağı yüzünden yangın çıktı. Kısa süre içersinde büyüyen yangına çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahele ederek, kısa sürede söndürdü. Yangının çıkış saatinde fabrikada herhangi kimsenin olmaması da muhtemel bir faciayı önledi. Yangına yerinde müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlerin fabrika yanında bulunan çamlık alana sıçramasını engelledi.Olay yerine gelen polis ekipleri, soruşturma başlattı. nbsp;BURSA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...