Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cech, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Düzenleyen:
Cech, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Petr Cech, iki alanda 2017 yılının Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı.

Premier Lig kariyerinde 181 maçı gol yemeden tamamlayarak rekora imza atan 34 yaşındaki file bekçisi, iki ayrı kulüpte (Arsenal ve Chelsea) "altın eldiven" kazanan tek kaleci olmasıyla da rekorlar kitabına girmeyi başardı.

2004-15 yılları arasında Chelsea'de forma giyen Çek kaleci, Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois'in transfer edilmesinin ardından Arsenal'a gitmişti.
Aston Villa, Manchester City ve Everton'da oynadığı dönemde 580 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Gareth Barry de bu alanda rekor kırdı ve Premier Lig'den kitaba giren bir başka isim oldu.
Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 47 milyondan fazla takipçi sayısıyla, 2015 yılında 14,5 milyon sterlin kazanan Sırp tenisçi Novak Djokovic, bir sezonda en fazla para ödülü alan tenisçi unvanıyla, 18 yaşında İspanya Grand Prix'sinde kürsünün zirvesine çıkan Max Verstappen de Formula 1 yarışı kazanan en genç pilot rekoruyla kitabın 2017 baskısına girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...