Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'den tutuklanan Zaman Gazetesi'nin 2 eski çalışanına tahliye

Düzenleyen:
FETÖ'den tutuklanan Zaman Gazetesi'nin 2 eski çalışanına tahliye

GÜNDEM Haberleri

Eski Zaman gazetesi çalışanlarına yapılan Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan Nuriye Ural ve Lale Kemal tahliye oldu.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, FETÖ üyeliğinden tutuklanan kapatılan Zaman gazetesi eski yazarı Nuriye Akman ile Lale Kemal, tutuksuz yargılanmak tahliye edildi.
Yasa gereği 30 günde bir tutukluluk incelemesini yapan nöbetçi 10. Sulh Ceza Hakimliği, gazeteci yazarı Nuriye Akman ile Lale Kemal'in tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Her iki gazeteci de Bakırköy Kadın Tutukevi'nden salıverilecek.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu tarafından yürütülen soruşturmada kayyum atanmadan önce Zaman Gazetesinde yönetici, yazarlık ve muhabirlik yapan hakkında gözaltı kararı verilen 47 şüpheliden 18'si tutuklanmıştı. 

Tutuklanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen gazeteci yazar Ali Bulaç, Şahin Alpay, Ahmet Turan Alkan, Mustafa Ünal, Nuriye Ural( Nuriye Akman) ve Lalezar Sarıibrahimoğlu(Lale Kemal), Alaattin Güner, Şeref Yılmaz, Ahmet Metin Sekizkardeş, Faruk Akkan, Mehmet Özdemir, Fevzi Yazıcı, Zafer Özsoy, Cuma Kaya, Hakan Taşdelen FETÖ üyeliğinden, Mümtazer Türköne, Hüseyin Turan ve Murat Avcıoğlu'nu "Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan tutuklanmıştı

FETÖ'den tutuklanan Zaman Gazetesi'nin 2 eski çalışanına tahliye

Lale Kemal 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...