Sıcak komşuluk ilişkileri yeniden hayat buluyor

Sıcak komşuluk ilişkileri yeniden hayat buluyor

GÜNDEM Haberleri

Milli birliğimizin temel taşlarından olan komşuluk ilişkilerini geliştirerek eski sıcaklığına kavuşturmak isteyen Arnavutköy Kaymakamlığı, "Komşuluk Projesi"ni başlattı.

Gelenek ve göreneklerinden kopmayan Arnavutköylülere destek olan Arnavutköy Kaymakamı S.Hurrem Aksoy, başarılı projeleri yürütmeye devam ediyor. Daha önce "Kardeş Aile Projesi"ni geliştiren Kaymakam Aksoy, ilçedeki muhtaç aileleri tespit ederek, maddi gücü yerinde olan ailelerle buluşturup kaynaştırdı. Sosyal projelerine bir yenisini ekleyen Kaymakam S.Hurrem Aksoy, milletimizin en önemli değerlerinden biri olan komşuluk hakkına dikkat çekmek ve komşuluğu geliştirmek için "Komşuluk Projesi"ni başlattı. Arnavutköy Kültür Merkezinde başlayan Komşuluk Haftasında konuşan Aksoy, "Milletimizin en önemli değerlerinden olan mahalle ve komşuluk hak, hukuk ve kültürünü günümüz ihtiyaç ve şartlarına göre yeniden ihya ve inşa etmek, birbirlerine faydalı, huzurlu ve mutlu bir toplum oluşturmak gayesi ile ilçemizde bu projeyi başlattık. 17-25 Mayıs ilçemizde komşu haftası olarak ilan edildi. Bu haftanın ülkemizde de kutlanmasını arzu ediyoruz. Hatta dünyada da 'Dünya Komşu Günü' kutlanması için başvuruda bulunduk. Bu haftada insanlarımız komşularını, hastalarını ziyaret etmeli, tanışıp kaynaşmalı, barışa ve huzura katkı sağlamalı diye düşünüyorum"dedi. nbsp;Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...