Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İhtiyaç duyulan fiziksel kapasiteye ulaşacağız'

Düzenleyen:
'İhtiyaç duyulan fiziksel kapasiteye ulaşacağız'

SPOR Haberleri

Adanaspor'un Hırvat Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, takım olarak Spor Toto Süper Lig’de ihtiyaç duyulan fiziksel kapasiteye en kısa sürede ulaşacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de yer alan Adanaspor ligin 7. haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Turuncu-beyazlıların teknik direktörü Krunoslav Jurcic, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti. Jurcic, “Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Bu arada fiziksel olarak yoğun idmanlar yaptık. Bu kulübe geç katılan oyuncular oldu. Süper Lig’de ihtiyaç duyulan fiziksel kapasiteye en kısa sürede ulaşacağız” dedi.

"Benim için farklı bir maç olacak"

Cumartesi günü oynanacak Karabükspor maçını da değerlendiren Jurcic, “Kardemir Karabükspor evinde iyi oynayan puanlar alabilen bir takım. Fakat deplasmanda o kadar iyi değiller. Şunu da söylemek gerekir tecrübeli oyuncuları ve Süper Lig deneyimi bulunan futbolcuları var. Arkadaşımın da orada antrenör olması ilginç bir durum. Aynı zamanda da milli takımda da beraber çalışmıştık Igor Tudor hocayla. Benim için farklı bir maç olacak” diye konuştu.

Futbolcuları sık sık uyardı

Osman Yereşen Tesisleri’nde yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman da futbolcular ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde orta ve şut çalışan oyuncuları Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, sık sık durdurup hataları konusunda uyardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...