Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK’lıların kaçırdığı beton mikserleri bulundu

Düzenleyen:
PKK’lıların kaçırdığı beton mikserleri bulundu

GÜNDEM Haberleri

Tunceli'de Pülümür karayolunu kesen terör örgütü PKK mensubu hainlerce kaçırılan 7 beton mikseri bulundu. Mikserlerden 6'sının kent merkezine getirildiği bildirilirken, biri olduğu yerden çıkarılamadı.

Pülümür karayolunu 9 Ekim tarihinde kesen PKK’lıların el koyduğu 7 beton mikseriyle ilgili Tunceli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "09.10.2016 tarihinde saat 17:45 sıralarında Tunceli-Pülümür karayolu Zağge mevkiinde yol kesen bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından Tunceli’de faaliyette bulunan beton firmasına ait 7 beton mikser aracından 6’sı bugün saat 16:00 itibariyle güvenlik birimlerimizce bölgede gerçekleştirilen operasyon kapsamında il merkezimize getirilmiş, 1 araç ise teknik bir arıza nedeniyle çalıştırılamadığından ve çekici ile çekilemediğinden bölgeden getirilememiştir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...