Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de düğün dönüşü kaza, 3 ölü

Mersin'de düğün dönüşü kaza, 3 ölü

GÜNDEM Haberleri

Silifke ilçesinde, yakınlarının düğününden dönenlerin bulunduğu otomobil ile karşı yönden gelen bir otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Silifke ilçesinde, yakınlarının düğününden dönenlerin bulunduğu otomobil ile karşı yönden gelen bir otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde bir yakınının düğününe gelen Mahmut Tahir Koçak'ın (38) kullandığı 42 PK 098 plakalı otomobil, dönüşte Silifke ilçesine bağlı Kargıcak köyü girişinde karşı yönden gelen Mustafa Çılgın yönetimindeki 07 YKP 07 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücü Mahmut Tahir Koçak ile otomobilde bulunan Ahmet Koçak (12) ve Navruz Çetin (65) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Mehmet Furkan Koçak (7), Emet Koçak (33) ve Ertuğrul Koçak (3) ile diğer otomobildeki Mustafa Çılgın ve Arif Çılgın (23) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;MERSİN (AA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...