Terim-Arda geriliminde yeni perde

Düzenleyen:
Terim-Arda geriliminde yeni perde

SPOR Haberleri

Arda “İçerideki arkadaşların hepsiyle konuşuyorum” derken, Terim’in “Siz birde konuyu içeride içi yananlara sorun” demesi kafa karıştırdı.

Arda Turan ve Fatih Terim olayı, “barış” sağlanmadığı sürece dolaylı atışma ve göndermelerle devam edecek gibi görünüyor. İşte yeni tartışmayı farklı boyutlara götürebilecek ince gönderme… Arda Turan maçtan önce katıldığı bir TV programında, kampta olan Milli Takım arkadaşlarıyla sürekli görüştüğünü söylemişti. Ancak Fatih Terim’in İzlanda mücadelesi sonrası kullandığı bir iki kelime Arda Turan’ı tekzip eder nitelikteydi.
İstemiyorlar mı?
Fatih Hoca “Alınanın alınmayanın bu kadar konuşulduğu ülkeye rastlamadım. Ne kadar zarar veriyor vermiyor onu zaman gösterecek. Bence arada bir de bu oynayan çocuklara mikrofon tutmak lazım. İçi yananlara tutun bakalım” diyerek aslında Arda Turan olayının, içeride ciddi yaralar açtığını vurguladı. Hatta bu söylemlerin tercümesinde şu yorum yapıldı: Milli Takım içerisinde Arda Turan’ı istemeyenler mi var!
Ali Dürüst: Çözülür
TFF Milli Takım’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, yaşanan kriz hakkında, “Abdürrahim Albayrak’ın arabuluculuk yapmaya çalıştığı doğru değil. Terim-Arda krizi çözülemeyecek bir olay da değil. Bundan sonra daha iyi günlere gideceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...