Sneijder Ankara’da yok

Düzenleyen:
Sneijder Ankara’da yok

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği’ne karşı forma giyemeyecek Hollandalı yıldızın sakatlığının uzun süreli olmasından endişe ediliyor.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimde olumlu bir ivme yakalayan Galatasaray’da Sneijder şoku yaşanıyor. Takımın 10 numarası ve yıldızı olan Hollandalı futbolcu, milli arada Belarus mücadelesinde sakatlanmıştı. Arka adalesinde çekme ve ödem olan Sneijder’in sakatlığı hakkında kulüp doktoru Yener İnce rapor verdi. İnce, “Sneijder’in önümüzdeki günlerde ne zaman döneceğini açıklayacağız. Anak bu hafta için oynamasını düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı. Kulüp doktorunun Sneijder’in dönüşünü net bildirmemesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Hollandalı yıldızın sakatlığının uzun süreli olmasından endişe ediliyor.
4 isim iyileşti
Öte yandan takımdaki diğer sakat oyuncular hakkında da konuşan Yener İnce, “Eren Derdiyok iki günlük tedavisinin ardından takımla birlikte antrenmana çıktı. Hakan Balta, Nigel de Jong ve Serdar Aziz de takımla çalışmalara başladı” dedi. Öte yandan transfer döneminin son bölümünde kadroya katılan isimlerden Sigthorsson’un da çalışmalara başladığı ve haftaya sahada olabileceği belirtildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...