1 gole bakar!

Düzenleyen:
1 gole bakar!

SPOR Haberleri

Yönetici Asım Örem “Farklı yenildiğimiz maçlarda bile bir gol atsak oyun tamamen bizim lehimize dönebilirdi. Kırılgan bir yapımız var” dedi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem konuştu… Örem yeni bir takım olduklarını belirtirken “Belki yaptığımız transferler tam beklenen performansı takım içinde göstermemiş olabilir. Zamanla sporcularımızın performansı artacak ve takım olma adına güzel işler ortaya konulacağına inanıyorum. Maçlarımızdaki teknik performans kriterlerimiz çok kötü görünmemekle birlikte, 50-60. dakikaya kadar mücadeleci bir oyun sergileyebiliyoruz. Hatta farklı skorla yenildiğimiz bazı maçlarda bir gol atsak oyun tamamen bizim lehimize dönecekken yenilen golle kırılganlaşıyoruz” dedi. 
Yanımızda olsunlar
Teknik direktör değişikliğine yönelik haberler için “İçinde bulunduğumuz durumda, hoca değişikliği gibi farklı çıkış yolları ile arayış içinde olunduğu haberlerini iyi niyetli olarak bulmuyorum” dedi. Asım Örem taraftara da çağrıda bulunup “Takımımızın içinde bulunduğu durum bizleri de çok mutlu etmemektedir. Bu durumdan hızlı bir şekilde çıkmalıyız. Bu sebeple Akhisar maçında onlardan destek bekliyoruz.İyi günde kötü günde takımlarının yanında olduklarını göstermeliler” diye konuştu.

Ali Sabancı’ya ‘loca al’ talebi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forumu’nda ilginç bir olay yaşandı.  Yönetici Nevzat Aydın, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Havayolu Şirketi Başkanı Ali Sabancı’dan, loca almasını istedi. Sabancı talep üzerine çalışma başlatacağını söyledi. 

10 isim çağrıldı 8’i süre aldı
Trabzonspor kötü gidiyor ama oyuncuları milli takımlarında boy gösteriyor. Karadeniz ekibinde 10 oyuncu milli takımlarından davet aldı. Kaleci Onur, Okay A Milli Takıma, Abdulkadir U19’a, Esteban Kosta Rika’ya, Durica Slovakya’ya, Akakpo Togo’ya, Bero Slovakya U21 takımına, Onazi Nijerya’ya, Ramil Azerbaycan’a Suk da Güney Kore Milli Takımı’na gitmişti. Okay ile Onur dışındaki herkes forma giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...