F.Bahçe'de gündem MANU

Düzenleyen:
F.Bahçe'de gündem MANU

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerde tüm hesaplar Manchester’da oynanacak maç üzerine yapılıyor. Aytemiz Alanya karşılaşmasını prova olarak gören Advocaat, buruk ayrıldığı Ada’da zafer yaşamak istiyor.

M.EMİN ULUÇ

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapsa da toparlanma sürecine giren Fenerbahçe, galibiyet serisi peşine. Sahasında Aytemiz Alanyaspor’u misafir edecek sarı-lacivertliler, bu maçta deplasmanda oynayacakları Manchester United mücadelesinin provasını yapacak. Ozan ve Lens’in yokluğunda takımın durumunu görme imkanı bulacak olan Dirk Advocaat, Ada’da verecekleri zorlu sınav için son kararlarını bu maçta verecek. Alanya’yı devirip ligde yeni bir seriye başlamak isteyen Hollandalı hocanın asıl hedefi Manchester deplasmanından zaferle ayrılıp hem Avrupa Ligi’ndeki iddiasını perçinlemek hem de Sunderland yaşadığı buruk anılarla veda ettiği İngiltere’de sesini yükseltmek.
Hedef 6 maçlık seri
Jose Mourinho’yla başladığı sezonda Fenerbahçe gibi sıkıntılı günler geçirmekte olan ManU’yla ilgili detaylı analizler yapan Dirk Advocaat, oyunculara “Onlar bizden korksun” mesajı vererek takımın motivasyonunu artırmaya çalışırken çok daha büyük bir hedefe odaklanmaları konusunda da konuşmalar yapıyor. Tecrübeli teknik adam sadece Alanya ve ManU maçlarından değil, Galatasaray derbisine kadar oynayacakları tüm karşılaşmalardan zaferle ayrılıp derbiye psikolojik üstünlükle çıkmaları gerektiğini vurguluyor. Bu süreçte iki ManU maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, ligde de sırasıyla Alanya, Konya, Karabük ve Akhisar’la karşılaşacak. Eğer 6 maçlık seri yakalanırsa Fenerbahçe hem Avrupa’da hem de ligde ses getirecek.

Rekabetten korkmam
Volkan Demirel, özellikle son yıllarda popüler olan kaleye yabancı transfer haberlerine gülüp geçiyor. Tecrübeli file bekçisi, “Rekabette her zaman güzeldir. Beni zorlayacak isimler performansımın artmasını sağlar. Kendime güveniyorum. Kaleyi kolay kolay bırakmam. Hodri meydan” diye konuştu.

Daha yeni ısınıyorum
Senegal’in Yeşil Burun Adaları’nı yendiği maçta attığı golle moral bulan Moussa Sow, “Umarım gollerime Fenerbahçe’de devam ederim” dedi. Tecrübeli golcü, “Beklentileri biliyorum ve henüz istenilen seviyede olmadığımın farkındayım. Ama çok kısa bir sürede daha iyi olacağım” sözünü verdi.

Artık kaybetmek yok
Mehmet Topal, Alanya maçı öncesi iddialı konuştu. Sezona iyi başlamadıklarını ve çok basit puan kayıpları yaptıklarını belirten kaptan, “Fenerbahçe’ye yakışır bir reaksiyon gösterip çıkışa geçeceğiz. Hak ettiğimiz yer olan zirve için savaşacağız. Artık puan kaybı olmayacak” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...