Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder'in başını yakan isim belli oldu

Düzenleyen:
Sneijder'in başını yakan isim belli oldu

SPOR Haberleri

Sakatlığı olduğu halde Van der Sar'ın rekorunu kırmak için Hollanda Milli Takımı'nda oynamak isteyen Sneijder, kendi başını yaktı.

Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada sağ arka adalesinde sertleşme olan Sneijder, tedbir amaçlı olarak ilk yarı sonunda oyundan çıkarılmıştı. Galatasaray Sağlık Kurulu, Hollandalı yıldızı riske etmemiş ve sakatlığının ileri boyuta taşınmasını engellemişti.

Sneijder daha sonra Hollanda’nın, Belarus ve Fransa ile oynadığı maçlar için aday kadroya davet edilince, Hollanda Futbol Federasyonu ile temasa geçen Galatasaray Kulübü doktorları, “Oynamaması daha iyi olur” diye rapor verdi.

UYARILAR İŞE YARAMADI
Raporda Sneijder’in oynatılması halinde sakatlık yaşayabileceği tehlikesi özellikle vurgulandı. Ancak, 8 maçta daha forma giyerek Edwin van der Sar'ın 'Hollanda Milli Takımı'nda en fazla oynayan futbolcu' rekorunu kırmayı kafasına koyan Wesley Sneijder, uyarıları kulak arkası edip Belarus karşısında forma giydi ve ilk yarı sonunda sakatlanarak oyundan çıktı.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA YOK
Bir sonraki Fransa maçında bu sebeple forma giyemeyen Sneijder’in, sarı kırmızılıların bu hafta sonu oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçında da oynamayacağı dün resmen açıklandı.

BÖYLE OLMASINI HİÇ İSTEMEZDİM”
Sakatlığının ardından sarı kırmızılı yöneticilerle görüşen Hollandalı oyuncu, “Tekrar sakatlandığım için üzgünüm. Umarım, Trabzonspor ile oynayacağımız zorlu maçta sahada olurum” dedi.

Tecrübeli star, Hollanda Milli Takım formasını 8 kez daha giymesi halinde ülke futbolunun tarihine adını altın harflerle yazdıracak. 123 kez milli formayı terleten Sneijder’in, 130 kez Hollanda ile sahaya çıkan Van Der Sar’ın rekorunu kırmak için hırs yaptığı öğrenildi. Belarus maçında oynayan Sneijder millilik sayısını 124’e çıkardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...