İşte Arda'nın serbest kalma bedeli

Düzenleyen:
İşte Arda'nın serbest kalma bedeli

SPOR Haberleri

La Liga devi Barcelona, kadrosunda bulunan futbolcuların serbest kalma bedellerini açıkladı. Katalan ekibi, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Turan'ın değerinin ise 76 milyon euro (260 milyon TL) olduğunu duyurdu.

İspanyol devi Barcelona, futbolcuların serbest kalma bedellerini açıkladı. Katalan ekibinde en yüksek serbest kalma bedeline sahip oyuncular, 250 milyon euro ile Lionel Messi ve Neymar olurken Türk futbolcu Arda Turan'ın da değeri açıklandı. 

İşte Barcelona'nın açıkladığı rakamlar;

Lionel Messi: 250 milyon euro
Neymar: 250 milyon euro
Suarez: 200 milyon euro
Iniesta: 157 milyon euro
Bosquets: 200 milyon euro
Jordi Alba: 150 milyon euro
Arda Turan: 76 milyon euro
Gerard Pique: 162 Milyon Euro
Ivan Rakitic: 100 Milyon Euro
Javier Mascherano: 100 Milyon Euro
Andre Gomes: 100 Milyon Euro
Paco Alcacer: 100 Milyon Euro
Marc-Andre ter Stegen: 80 Milyon Euro
Arda Turan değerini katladı

Barcelona 2015-2016 sezonu başında Arda Turan'ı Atletico Madrid'ten bonservisiyle kadrosuna katmıştı. Yıldız oyuncuya 42 milyon euro ödeyen Katalan ekibi açıkladığı rakamlarla Arda'nın yeni bedelini duyurdu. Barcelona 29 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedelini 76 milyon euro olarak belirledi. Yıldız futbolcu böylelikle değerini 1 senede katlamış oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...