Oğuzhan veda edebilir...

Düzenleyen:
Oğuzhan veda edebilir...

SPOR Haberleri

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmeyen yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup'un, İspanyol ekibi Sevilla'nın 12 milyon Euro'luk teklif yapacağı dedikodularının ardından siyah beyazlı takıma veda edebileceği iddia edildi.

Anderson Talisca'nın gelişinin ardından takım içinde rolü azalan Oğuzhan Özyakup için bomba bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Sevilla kulübü ara transferde genç futbolcu için harekete geçecek. İddialara göre yaklaşık 2 yıldır Oğuzhan'ı yakından takip eden Sevilla bu transfer için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda..

10 MİLYON GERİ ÇEVRİLMİŞTİ

İspanyol yetkililerin ocak ayında İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la masaya oturacağı ve resmi görüşmelerin başlayacağı da gelen bilgiler arasında... Beşiktaş yönetimi Oğuzhan için sezon başında 10 milyon Euro'luk bir teklif geldiğini fakat geri çevrildiğini açıklamıştı. Başkan Fikret Orman'ın da yakın çevresine 20 milyon Euro'nun altında bir teklifi kesinlikle kabul etmeyeceğine söylediği de belirtilmişti.

OĞUZHAN'IN FİKRİ DEĞİŞTİ!

Fakat kulübe yakın kaynaklara göre sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmeyen Ozi, ara transferde Sevilla'dan gelecek bir teklife hayır demeyebilir... Bunun nedeni ise Anderson Talisca'nın gelişinin ardından Oğuzhan'ın takım içinde rolünün azalması ve ilk 11'deki yerinin tehlikeye girmesi... Bu sezon sakatlığının da etkisiyle takıma beklenen katkıyı yapamayan Oğuzhan özellikle Benfica ve Galatasaray maçlarındaki futboluyla eleştiri almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...