Volkan Demirel'i dolandırdılar

Düzenleyen:
Volkan Demirel'i dolandırdılar

SPOR Haberleri

İtalyan yat üreticisi Azimut'un Türkiye distribütörlüğü ile Concept Marine'in ortakları arasında yer alan Moris Algazi'nin, ünlü isimleri dolandırarak yurt dışına çıktığı iddia edildi. Dolandırılanların arasında Fenerbahçeli Volkan Demirel'in de bulunduğu konuşuluyor.

Dünyanın en ünlü yatlarını Türkiye sularına getiren bir firma olarak 2004 yılında kurulan Concept Marine'in ortağı Moris Algazi, hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

50 MİLYON DOLARLA KAÇTI

Habertürk gazetesinden Reşat Balcıoğlu'nun haberine göre, tekne almak isteyen müşterileri yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı söylenen Moris Algazi'nin toplamda 50 milyon dolarla yurtdışına gittiği söyleniyor. Geçtiğimiz yıl Azimut Yachts Group'la yapılan anlaşma ile 'Azimut Türkiye' olarak yoluna devam eden şirketin ve Concept Marine'in ortaklarından Moris Algazi'nin bir tekneyi üç kişiye birden sattığı, toplamda 20 milyon dolarlık tekne siparişi aldığını ancak uzun bir süre geçmesine rağmen siparişlerini teslim etmediği ortaya çıktı.

"KENDİSİNE ULAŞAMIYORUM"

Bankalardan 30 milyon dolar kredi çektiği söylenen Algazi'nin, ortağı Haluk Gündoğdu da piyasada çıkan dolandırıcılık iddialarını doğrulayarak "Ben de bu olaylarla uğraşıyorum, çok şaşkınım. 2 haftadır kendisine ulaşamıyorum, ortada yok." dedi.

ÜNLÜ İSİMLER MAĞDUR OLDU

Sosyete dünyasını şoke eden 50 milyon dolarlık vurgunun yankıları sürerken ünlü isimlerin de Moris Algazi'den tekne siparişi verdiği ancak kendisine ulaşamadığı söyleniyor. Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, S&S Motors'un sahibi Sinan Kandemir, Moris Bey'in en yakın arkadaşı iş adamı reklamcı Can Korur'un da mağdur olan isimler arasında olduğu konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...