Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Mutu'nun yeni mesleği

Düzenleyen:
İşte Mutu'nun yeni mesleği

SPOR Haberleri

Dün futbolu bıraktığını açıklayan Adrian Mutu, Romanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Dinamo Bükreş'e genel menajer oldu.

Romanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Dinamo Bükreş, genel menajerlik görevine eski Rumen milli futbolcu Adrian Mutu'nun getirildiğini açıkladı.

Dinamo Bükreş'in internet sitesine açıklamada bulunan kulübün sahibi Ionut Negoita, 37 yaşındaki Mutu'yu göreve getirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Mutu, uluslararası futbolda kazandığı tecrübeyle takımın gelişimine katkı sağlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

"UMARIM BANA DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAM"

Adrian Mutu ise 1999-2000 yıllarında formasını giydiği Dinamo Bükreş'te çok önemli bir göreve başlayacağı için onur duyduğunu kaydederek, "Kariyerimde büyük bir sayfa açma imkanı verdiği için Negoita'ya teşekkür ediyorum. Umarım, bana duyulan güveni boşa çıkarmam." ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerine 1996'da ülkesinin Argeş Piteşti takımında başlayan Mutu, İtalya'da Inter, Parma, Juventus, Fiorentina ve İngiltere'de Chelsea gibi ekiplerde görev yaptı. Hindistan'da Pune City forması da giyen Mutu, son olarak geçen yıl ülkesinin Targu Mureş takımında top koşturmuştu.

KOKAİN KULLANDIĞI İÇİN MEN EDİLMİŞTİ

Kariyeri sırasında kokain kullandığı ve doping yaptığı gerekçesiyle futboldan men cezaları alan Adrian Mutu, çıktığı 522 maçta 199 gol kaydetti. Milli formayla çıktığı 77 karşılaşmada ise 35 gol atan Mutu, Romanya Milli Takımı'nın en golcü futbolcusu unvanını Gheorghe Hagi ile paylaşıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...