Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyayı şoke eden kararı sabaha karşı açıkladı

Düzenleyen:
Dünyayı şoke eden kararı sabaha karşı açıkladı

SPOR Haberleri

28 yaşındaki dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, uyuşturucu madde kullandığının tespit edilmesinin ardından tüm unvanları boşalttığını açıkladı.

Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, bütün unvanlarını gönüllü olarak bıraktığını açıkladı. WBO (Dünya Boks Organizasyonu) ve WBA (Dünya Boks Birliği) ağır sıklet kemerlerini elinde bulunduran İngiliz sporcu Fury, kanında uyuşturucu maddeye rastlanmasının ve İngiliz Boks Federasyonu'ndan lisans alamamasının ardından tamamen iyileşme yolunu seçerek tüm unvanlarını boşalttığını duyurdu.

Dünyayı şoke eden kararı sabaha karşı açıkladı

"KLITSCHKO GİBİ ARA VERİP SONRA DÖNECEĞİM"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fury; "Diğer boksörler için unvanları aktif tutmak adil ve doğru olan. Şimdi hayatımda bir başka büyük maceraya giriyorum. Bütün bu unvanları gururla kazandım. Son olarak Klitschko'yu yenerek dünya şampiyonu oldum. Ringde kazandığım bu ödülleri ringde kaybetmek isterdim ama bu şekilde oldu. Artık Klitschko gibi ara verip sağlam bir şekilde geri döneceğim." sözlerini kullandı.

Tyson Fury'den boşalan unvanlar için Vladimir Klitschko ve Anthony Joshua'nın karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...