Adana'da silahlı kavga: 4 yaralı

Adana'da silahlı kavga: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Adana'da Cono aşiretinden olduğu öne sürülen iki grubun silahlı ve bıçaklı kavgasında 4 kişi yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Cono aşireti üyesi olan 29 yaşındaki Serdan İlli ile nikahsız eşi 28 yaşındaki Sabır Yanar, yolda karşılaştığı aynı aşirete mensup 28 yaşındaki Erol Çatalkafa ve Hüseyin Tatar ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine iki grup birbirlerine yumruklarla saldırdı. Çatalkafa ile Tatar'ı darp eden İlli, sırtına aldığı bıçak darbesi ve tabancayla boynundan, nikahsız eşi Sabır Yanar da ayağından tabancayla vurularak yaralandı. 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. İlli ve Yanar, kendi imkanlarıyla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderken, Çatalkafa ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne, diğer yaralı Tatar ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İlli ile nikahsız eşi Yanar'ın çeşitli suçlardan arandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...