Salih Uçan sakat döndü

Salih Uçan sakat döndü

SPOR Haberleri

F.Bahçe Ozan Tufan'ın ardından bir şok da Salih Uçan'la yaşadı. A Milli Takım'ın İzlanda maçında ayak bileği bağları kopan ve devreyi kapatan Ozan'dan sonra Salih Uçan'ın da Ümit Milli Takım antrenmanında sakatlandığı açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada genç yıldızın çekilen MR'ı sonucunda kasık bölgesinde bulunan kaslarından birinde kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi. Tedavisine başlanan Salih 10 gün takımdan ayrı kalacak.

BEKİNİ TAKİP ET
Ozan Tufan'ın sakatlığı nedeniyle orta alanda meydana gelen zayfılama nedeniyle teknik heyet kanat hücumcularına ekstra sorumluluklar yükledi. Volkan, Sow, Lens, Alper gibi isimlere, Alanya maçında görev almaları halinde defansif görevlerini kusursuz yerine getirmeleri talimatı verildi. Teknik heyetin kanat hücumcularına "Orta alanda 1 kişi eksik kalırsak, rakip kalemize kolay gelir. Bu açığı kanatların defansif katkısıyla kapatabiliriz" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...