Recep artık evli mutlu ve çocuklu

Düzenleyen:
Recep artık evli mutlu ve çocuklu

YAŞAM Haberleri

Bursa İnegöl’de temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert’e, 18 Temmuz 2013’te tatil için geldiği Muğla’da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza’nın ailesi tarafından bağışlanan yüzü, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde başarılı bir şekilde nakledilmişti.

Sağlığına kavuşan Sert, AÜ Hastanesinde tanıştığı 29 yaşındaki Esma Akyurt ile 2014’te Bursa’da evlendi. Sert çiftinin bu yıl ‘Hira Emine’ adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Çocuklarıyla birlikte Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelen Sert çifti, Doç. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret etti. Sert ailesi, doktor ve hastane çalışanları ile mutluluklarını paylaştı. Bu arada rutin kontrollerini de yaptıran Recep Sert, “Her şey yolunda. Bir zamanlar hayalini kuramadığım mutluluğu yaşıyorum. Evlendim, yuva kurdum. Dünyalar güzeli bir de çocuğum oldu” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...