Putin’in pişkinliği!

Düzenleyen:
Putin’in pişkinliği!

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Halep’teki bombardımanı sebebiyle savaş suçlarıyla karşı karşıya kalabileceği iddialarını reddetti.

Fransız medyasına konuşan Putin, suçlamaları “retorik” diye tanımladı ve Suriye’deki gerçekleri hesaba katmadığını ileri sürdü. Putin, Rusya’nın sivillerin arasına saklansalar bile “terörist” dediği Sünni muhalifleri takip edeceğini söyledi. Rus lider “Teröristlerin insanları canlı kalkan olarak kullanmasına ve bütün dünyaya şantaj yapmalarına izin veremeyiz” diyerek öfkesini kustu. Putin, sivil bölgelere hava saldırılarının savaş suçu olabileceği iddialarına ilişkin ise “Suriye’deki gerçeklikleri bilmiyorsunuz” iddiasında bulundu. Rus ordusunun öldürdüğü yüzlerce kadın ve çocuğu görmezden gelen Putin, “Halep’teki durumdan biz sorumlu değiliz. Batılı ortaklarımızın, en başta da ABD’nin bu durumdan sorumlu olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...